Το Πράσινο Ταμείο, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. συνδιοργανώνουν Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας, από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2023, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στο πλαίσιο του Έργου LIFE-IP CEI-Greece – LIFE18 IPE/GR/000013 «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα». Το Έργο συντονίζεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΥΠΕΝ), σε συνεργασία με 19 στρατηγικούς εταίρους, μεταξύ των οποίων το Πράσινο Ταμείο και η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε..

Το Εργαστήριο θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, 16:30-21:00 και στις 19 και 20 Οκτωβρίου, 09:00-15:30, στο πλαίσιο της Δράσης C7.1 “Στοχευμένα Εργαστήρια Οικοδόμησης Δυναμικού”, όπου θα αναλυθούν θέματα που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία, θα υλοποιηθούν βιωματικές ασκήσεις και θα παρουσιαστούν παραδείγματα από τους εταίρους του Έργου. Τα εργαστήρια στοχεύουν στην κατάρτιση όλων των ενδιαφερομένων μερών που καλούνται να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν λύσεις διαχείρισης αποβλήτων, όπως είναι οι δήμοι, οι βιομηχανίες, οι ΜΜΕ, οι ενώσεις αγροτών, τα επαγγελματικά και βιομηχανικά επιμελητήρια, τοπικές τουριστικές ενώσεις, ΜΚΟ κ.λπ..

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ωστόσο για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHDvm2m0oE26mqZoK6eSNFKm-oIiXfbzneLgpbO99odIbo8Q/viewform 

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα Ομιλιών.

Διοργανωτές

Πράσινο Ταμείο
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Δήμος Κοζάνης
ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΕΡΤ Κοζάνη
kozanimedia
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
TOP CHANNEL
Kozan.gr
PTOLEMAIDA NEWS
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
e ptolemeos
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Sentra News
ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ
Svoura News
Skywalker
QUATTRORUOTE
AUTOTYPOS by QUATTRORUOTE
GREENAGENDA
Water Waste