Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας της Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου, της ΔΙΑΔΥΜΑ και του Έργου LIFE-IP CEI-Greece  – Circular Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα», 15 και 16 Μαϊου 2024, στο Σεράφειο συγκρότημα.

Και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ, οι Εμπειρογνώμονες του έργου στο Πράσινο Ταμείο, κα Ζωή Γαϊτανάρου και κ. Δημήτρης Χωματίδης, διοργάνωσαν Παιχνίδι Κυκλικής Επιχειρηματικότητας: “Στήνουμε μια επιχείρηση Κυκλικής Οικονομίας…παίζοντας”, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να εξοικειωθούν με την κυκλική οικονομία.
Επιπλέον, η Περιβαλλοντολόγος (MSc) και Εκπρόσωπος της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, κα Ευγενία Καραπάτσιου, πραγματοποίησε επιτυχώς εργαστήριο με θέμα: “Καλές πρακτικές διαχείρισης αποβλήτων από τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ”.
Τέλος, Εκπρόσωποι της Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης συμμετείχαν στις δράσεις με περίπτερο, παρέχοντας ενημέρωση στους επισκέπτες για τις δράσεις του φορέα.