Η Κοιν.Σ.Επ Επανεκκίνησις διοργανώνει το 1ο ανεξάρτητο Repair Cafe στην Αθήνα με την υποστήριξη του έργου LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece: “Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα”. Το Repair Cafe θα πραγματοποιηθεί στις καινούριες εγκαταστάσεις της Επανεκκίνησις (Φαιδριάδων 45, Κυψέλη, 11364), το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, 11:00-16:00.

Θετική επίδραση των Repair Cafe:
Τα Repair Cafe ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να συνεργάζονται, να μοιράζονται γνώσεις και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο. Αυτό βοηθά τους ανθρώπους να γνωρίσουν τους γείτονές τους, να εξασκήσουν την ομαδική εργασία και να οικοδομήσουν σχέσεις από ένα χώρο αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης. Εάν έχετε χρήσιμες δεξιότητες, είναι επίσης ένα μέρος για να τις χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε άλλους.

Επισκευή-Επαναχρησιμοποίηση:
Στο Repair Cafe θα έχετε την δυνατότητα να φέρετε για επισκευή παλιά σας ηλεκτρικά μηχανήματα και να δωρίσετε ότι δε χρειάζεστε στις συμμετέχουσες κοινωνικές δράσεις αλλά και να συζητήσουμε πως μπορούμε όλοι να συμβάλουν στην επέκταση της διάρκειας ζωής των μηχανημάτων, στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων και στην εξοικονόμηση χρήματων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:
[email protected]
2155004161