Η skywalker.gr, πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, διοργανώνει το 6ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2023, 10:00-18:00, στον εκθεσιακό χώρο του Σεράφειου συγκροτήματος του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του έργου LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» και του Πράσινου Ταμείου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας. Σκοπός είναι η υποστήριξη και η ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και η δημιουργία ευνοϊκών  συνθηκών για τη συγκέντρωση ολόκληρου του επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε φυσικό χώρο, με στόχο την επικοινωνία, την πληροφόρηση, τη δικτύωση αλλά και την αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων και του επιχειρηματικού κόσμου.

Πρόκειται για ένα πολυθεματικό φεστιβάλ με παρουσία επιχειρηματιών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων, νεοφυών επιχειρήσεων, πανεπιστημίων, θερμοκοιτίδων και ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, με κοινό προσανατολισμό το σύνθημα: «Think Big».

Μέσα από τα 30 workshop επιχειρηματικότητας, τις ανοιχτές ομιλίες, το meeting corner υποστήριξης αλλά και τις εταιρίες-start-ups που θα συμμετάσχουν στην παράλληλη έκθεση, στόχος είναι η υποστήριξη του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων, η ανάδειξη της αναγκαιότητας ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μετασχηματισμού, προσανατολισμένου στις σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες, η πληροφόρηση, η αλληλεπίδραση αλλά και η δικτύωση όλων των ενδιαφερομένων.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, ο κ. Δημήτρης Χωματίδης, Εμπειρογνώμονας Κυκλικής Οικονομίας και Πληροφοριακών Συστημάτων του  Έργου LIFE-IP CEI-Greece στο Πράσινο Ταμείο, θα πραγματοποιήσει workshop με θέμα: «Κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα και ο δρόμος του κυκλικού μετασχηματισμού των ΜΜΕ», το Σάββατο 09/12, 12:00-12:45, στην Αίθουσα Α. Περισσότερα για το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής: https://bossible.gr/the-bossible-festival-workshops-2023/the-bossible-festival-workshops-program

Το 6ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “Think Big” περιλαμβάνει:
Έκθεση νεοφυών επιχειρήσεων
Open Talks
30 workshop επιχειρηματικότητας
Meeting Corner υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων
Απονομή βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible
Πολιτιστικά δρώμενα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://bossible.gr/the-bossible-festival-2023