Ο δήμος Θεσσαλονίκης, συνδικαιούχος του έργου LIFE-IP CEI-Greece, διοργάνωσε εκδήλωση ευαισθητοποίησης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία,  την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, στη διεθνή έκθεση  “Forward Green Expo”, με θέμα την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας,  στο πλαίσιο της δράσης E1.7 του ευρωπαϊκού έργου LIFE-IP CEI-Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα».

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε πλήθος ενδιαφερομένων και χαιρέτισαν ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ κος Μανώλης Γραφάκος και ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κος Βαγγέλης Καραμίντζιος.

Δείτε εδώ το αναλυτικό δελτίο τύπου για το δυναμικό και ουσιαστικό “παρών” του Δήμου Θεσσαλονίκης στη φετινή Forward Green Expo με τη διοργάνωση δύο σημαντικών εκδηλώσεων.

Πρόγραμμα Περιφερειακής Εκδήλωσης Ευαισθητοποίησης

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης Forward Green, το LIFE-IP CEI-Greece παρουσιάστηκε και στις 7/3 από την υπεύθυνη διαχείρισης του έργου κα Μαρία Πλατή, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα τις “Υποδομές Κυκλικής Οικονομίας στη Βόρεια Ελλάδα”.
Δελτίο Τύπου του ΥΠΕΝ για την έκθεση.

Από αριστερά οι κ.κ. Δ. Παπασωτηρίου, Γ. Ανδρουλάκης, Γ. Δημαρέλος, Μ. Γραφάκος και Φ. Κυρκίτσος.

Στο βήμα, ο ΓΓ Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κος Μ. Γραφάκος.

Άποψη της αίθουσας.

Η κα Πλατή κατά την παρουσίαση του LIFE-IP CEI-Greece σε εκδήλωση του ΥΠΕΝ για τις υποδομές της κυκλικής οικονομίας στη Β. Ελλάδα.