Η skywalker.gr, πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “In Action” στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2022, 10:00-18:00, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, με την υποστήριξη του έργου LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» και του Πράσινου Ταμείου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Αττικής. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην ελληνική επιχειρηματικότητα και στην εναρμόνισή της με τις συναρπαστικές προκλήσεις του σήμερα.

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Διήμερο συνέδριο GRBossible “In Action”: Την Πέμπτη 8/12 το συνέδριο θα εστιάσει στην περιβαλλοντική καινοτομία και την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, στο πλαίσιο του οποίου το Πράσινο Ταμείο με την υποστήριξη του έργου Circular Greece  διοργανώνουν πάνελ με θέμα: «Επενδύοντας στην Περιβαλλοντική Καινοτομία», ώρα 11:30 – 13:15. Την Παρασκευή 9/12 οι εργασίες του συνεδρίου θα αναδείξουν τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές υπό το πρίσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Δείτε την agenda.
  • Κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, 10:00-18:00, το έργο Circular Greece και τo Πράσινο Ταμείο θα βρίσκονται σε περίπτερο με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις τους.
  • Workshop Επιχειρηματικότητας: Στην αίθουσα σεμιναρίων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και τις δύο ημέρες από της 10:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιηθούν workshop επιχειρηματικότητας από εκπροσώπους επιχειρήσεων, πανεπιστήμων και φορέων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Δηλώστε συμμετοχή
  • Corner Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων: Στον εκθεσιακό χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και τις δύο ημέρες mentors και coaches επιχειρηματικότητας, θα προσφέρουν υπηρεσίες business mentoring σε εν δυνάμει επιχειρηματίες και σε όλους όσους επιθυμούν να διερευνήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και δεξιότητες.  Τη δράση υποστηρίζουν οι: Envolve Greece, ΕΚΤ, STARTAB, EYROPE DIRECT Δίκτυο Πράξη, ΚΕΜΕΛ, AI CATALYST, P&I, ΕΚΠΑ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.
  • Παρουσία Νεοφυών Επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Δείτε τη λίστα των startups.
  • Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Λεωνίδας Ζέρβας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών την Παρασκευή 9/12 και ώρα 17:00 με ελεύθερη είσοδο.

Το 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υποστηρίζουν: Envolve Greece, ΕΚΤ, STARTAB, EYROPE DIRECT Δίκτυο Πράξη, LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece, Πράσινο ΤαμείoNBG Business Seeds, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΚΕΜΕΛ, AI CATALYST, P&I, ΕΚΠΑ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ, HIGGS, STEP CONSTULTING.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

https://bossible.gr