Την Πέμπτη 26/05/2022 διοργανώθηκε από το Πράσινο Ταμείο Εκδήλωση Εορτασμού 30 Χρόνων του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE για το Περιβάλλον και τη Δράση για το Κλίμα, στη Βίλα Καζούλη όπου πραγματοποιήθηκαν 23 ομιλίες, παρουσιάστηκαν 12 ολοκληρωμένα και παραδοσιακά έργα LIFE και παρευρέθηκαν 118 ενδιαφερόμενοι από Δήμους, Περιφέρειες, Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, ΜΚΟ, εταιρείες.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), κ. Νικόλαος Χιωτάκης,  ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας τη συμμετοχή του φορέα στην υλοποίηση έργων LIFE, συμπεριλαμβανομένου του LIFE-IP CEI-Greece “Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα”. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι στόχοι, οι δράσεις, οι πρακτικές και τα αποτελέσματα του LIFE-IP CEI-Greece από την Project Manager του έργου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  κα Μαίρη Πλατή, στην ειδική θεματική ενότητα έργων LIFE για το Περιβάλλον.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί συνεργάτες του έργου.

Παρουσίαση Έργου LIFE-IP CEI-Greece

Στη ιστοσελίδα του Πράσινου Ταμείου είναι διαθέσιμα το απολογιστικό δελτίο τύπου της εκδήλωσης, οι παρουσιάσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.